Blog: Nová éra BSC v rodině Finshape

Říjen 2021

Vážení a milí, 

poslední část roku je vždy intenzivní a bohatá na události. Letos tomu nebude jinak. A já jsem velmi rád, že k tomu přispějeme i my, tedy BSC.  

S hrdostí vám oznamuji, že jsme založili skupinu Finshape. Tento zcela nový lídr v segmentu bankovních softwarů si dal za cíl pomoci v této složité postpandemické době tradičním bankám s digitální transformací. Spolu s námi se do projektu zapojila maďarská společnost W.UP, jež je expertem na data a personalizaci digitálního bankovnictví, a celá fúze proběhla pod vedením PortfoLionu, proslulého maďarského investičního fondu, který naší skupině zajistí kapitál pro další růst. Podrobnosti se dozvíte v tiskové zprávě. 

Z mého pohledu nejde vlastně ani o fúzi jako takovou. Tento krok vnímám jako silné spojenectví dvou společností, které vyznávají stejné hodnoty, mají velice podobnou firemní kulturu a hlavně sdílejí stejnou vizi. Naše společné digitální bankovnictví založené na datech a personalizaci je jediným možným řešením pro finanční instituce, které chtějí udržet krok s dobou a neztratit své zákazníky. 

W.UP se svou digitální personalizovanou platformou na bázi umělé inteligence skvěle doplňuje portfolio BSC. Díky tomu dokážeme našim klientům nabídnout komplexní řešení na míru. Tradiční banky budou moci naplno využít svůj stávající potenciál i směle konkurovat technologickým gigantům. Nebudou jen pasivně sledovat inovace konkurence, ale samy budou udávat trendy. 

Přestože se organizační struktura ani osazenstvo kanceláří BSC nikterak nezmění, tak vytvoření rodiny Finshape přinese hodně změn. Tou zcela zásadní je velikost celé skupiny, její silnější pozice na trhu a znalosti, které můžeme společně sdílet.  

Náklady na digitalizaci rostou a banky na ni každým rokem dávají víc a víc. My jako Finshape cítíme velký potenciál. Chceme jim poskytnout ty nejlepší technologie a služby, které z nich udělají digitální lídry. Díky silnému zázemí a finanční podpoře PortfoLionu máme skvěle našlápnuto. Nejen abychom se mohli rozvíjet a zlepšovat naše řešení, ale také abychom do naší skupiny získali další vhodné společnosti, které nám pomohou naši vizi naplnit.  

Věřím, že naši klienti, ať už ti stávající či budoucí, tímto krokem hodně získají. V první řadě to bude větší výběr z technologií, které budeme moci přizpůsobit na míru jejich potřebám. Těšit se pak také mohou na vysoce kvalitní produkty, řešení a inovace, které se k nim i na trh dostanou rychleji.  

Dlouhodobě jsme se snažili vybudovat v oblasti digitálního bankovnictví něco opravdu velkého a smysluplného. Tento krok nás k našemu cíli hodně přiblížil. Pokud se k nám chcete přidat i vy, stačí dát vědět.  

Děkuji za vaši dlouhodobou podporu. Zůstaňte nám věrní a těšte se společně s námi na vše, co přijde.  

​​Petr Koutný
CEO

Zpět na úvod

Stále hledáme nové tváře! Přidejte se k nám

Naše kanceláře

Praha

Finshape Czechia s.r.o.

Na Hřebenech II 1718/10, 140 00 Praha 4
+420 272 104 111
info_cz@finshape.com

IČ: 00549533, DIČ: CZ00549533 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 195.

Poslat zprávu

Košice

Finshape Slovakia s.r.o.

Vojvodská 14, 040 01 Košice
+421 911 276 995
info_sk@finshape.com

IČ: 36502057, DIČ: 2021936818 Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, vložka č. 15842/P.

Poslat zprávu

Prešov

Finshape Slovakia s.r.o.

Jána Pavla II. 1/14295, 080 01 Prešov
+421 911 276 995
info_sk@finshape.com

IČ: 36502057, DIČ: 2021936818 Spoločnosť je zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, vložka č. 15842/P.

Poslat zprávu